PLAKAO OD BESA: Za neke sam budala! Procurilo kako je Miha ubedio doktore da ga puste iz bolnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLAKAO OD BESA: Za neke sam budala! Procurilo kako je Miha ubedio doktore da ga puste iz bolnice

Igrači Bolonje bili u neverici.

Siniša Mihajlović izašao je iz bolnice u Bolonji na dva dana na sopstvenu odgovornost, iako mu zdravstveno stanje prethodbnih dana nije bilo na nivou na kojem su očekivali lekari.

Međutim, Miha je dao obećanje fudbalerima Bolonje da će biti sa njima na startu Serije A i obećanje je ispounio.

- Obećao sam da ću biti sa vama. I ovde sam. Za neke sam budala što sam izašao iz bolnice. Ali, želeo sam da budem ovde – >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je srpski trener igračima.

Igrači su bili u šoku kada su videli trenera, počeli su da plaču i odigrali meč sa Veronom sa velikim emocijama za svog bolesnog trenera. Meč je završen remijem 1:1.

- Siniša Mihajlović je poslednjih 40 dana proveo najgore dane u svom životu u sobi 3 sa 3, i to, slušajući zvuk alarma mašina koje upozoravaju na kraj hemoterapije, antibiotika i tečnosti. Prvih dana pripremio je sebe na ono što će se desiti kasnije: šišanje do glave kose koja je morala da otpadne, i koja je odmah počela da raste. Bio je to prvi znak osvete koju njegovo telo pokazuje bolesti – navosi se u tekstu Gazete delo sport.

Da bi izašao na utakmicu iz bolnice Mihajlović je morao da moli doktore, a to je izgledao tako što je plakao od besa, navode italijanski mediji.

- Obećao sam igračima! Znam sve! Vratićus eza dva dana – rekao je Mihajlović doktorima i napustio bolnicu.

Pogledajte slike Siniše Mihajlovića i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.