PL - U Sterlinga je ušao Mesijev duh, Lukin Palas konačno pobedio! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2018, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - U Sterlinga je ušao Mesijev duh, Lukin Palas konačno pobedio! (video)

Termin od 16 sati bio je rezervistan za pet vrlo efikasnih utakmica u engleskom šampionatu.

Mančester siti je nastavio uspešan niz u engleskom šampionatu pobedom nad Bornmautom od 3:1. Domaćin je poveo u 16. minutu golom Bernarda Silve, ali se na odmor otišlo nerešenim rezultatom pošto je Kalum Vilson uspeo da izjednači rezultat u 44. minutu.

"Trešnjice" su na ovom meču bile veoma čvrst rival, ali pobedu "Građana" najavio je Rahim Sterling >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji prvo nije imao sreće u jednom fantastičnom solo-prodoru, ali se onda ispravio golom u 57. minutu. Trijumf ekipe Pepa Gvardiole overio je Ilkaj Gundogan u 80. minutu meča.

U Londonu, Kristal Palas je trijumfovao protiv Barnlija rezultatom 2:0. Poveli su "Orlovi" u 16. minutu golom Džejmsa Mekartura, da bi Andros Tauzend obezbedio sva tri boda domaćoj ekipi koju je kao kapiten predvodio srpski internacionalac Luka Milivojević. Palas je tako prekinuo niz od osam utakmica bez pobede u svim takmičenjima.

Vest Hem je osvojio sva tri boda na gostovanju u Njukaslu, na Sent Džejms Parku bilo je 3:0 za "Čekićare". Apsolutni igrač utakmice bio je Čičarito koji je svojim golovima u 11. i 64. minutu doveo svoj tim do nova tri boda u Premijer ligi. Felipe Anderson je zapečatio sudbinu "Svraka" golom u trećem minutu nadoknade vremena.

Lester je istim rezultatom na svom terenu savladao Votford sa 2:0. Sve je bilo rešeno već u prvom poluvremenu, prvo je Džejmi Vardi sa penala doveo svoj tim u vođstvo, da bi u 23. minutu Džejms Medison postavio konačan rezultat. "Stršljenovi" su na kraju ostali sa igračem manje pošto je Kapue dobio direktan crveni karton u 90. minutu susreta.

Brajton je osvojio važna tri boda u Hadersfildu koji su pobedili 2:1. Domaćin je poveo već u prvom minutu igre preko Matijasa Jorgensena, ali sve je "zakuvalo" isključenje Munija u 32. minutu. U poslednjim trenucima prvog dela igre, Šejn Dafi donosi poravnanje rezultata, da bi totalni preokret usledio nakon pogotka Florijana Andonea u 69. minutu meča.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siti lako sa Bornmutom, Vest Hem ubedljiv u Njukaslu

Izvor: RTS, 01.Dec.2018

Fudbaleri Mančeter sitija zadržali su vodeću poziciju u Premijer ligi, pošto su u meču 14. kola na svom terenu savladali Bornmut 3:1. Vest Hem slavio u Njukaslu 3:0, Brajton bolji od Hadersfilda 2:1. Kristal Palas kod kuće savladao ekipu Banlija, Lester siguran protiv Votforda. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.