PL - Siti zaigrao u drugom poluvremenu, Sterlingova simultanka za plus 4! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Mar.2019, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Siti zaigrao u drugom poluvremenu, Sterlingova simultanka za "plus 4"! (video)

"Građanima" bilo dovoljno tek 45 minuta na Etihadu.

Fudbaleri Mančester sitija opravdali su ulogu favorita i savladali Votford na svom terenu sa 3:1 u 30. kolu engleske Premijer lige.

Krenula je domaća ekipa veoma ofanzivno do samog starta, a do prvog gola mogao je Silva koji je za dlaku promašio gol glavom.

Odličnu priliku propustio je i Aguero, ali sve je na naplatu stiglo u drugom poluvremenu.

U uvodnim trenucima drugog dela meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rahim Sterling je doveo svoj tim u vođstvo uz malo sreće.

Na drugi pogodak navijači domaće ekipe čekali su tek pet minuta, ponovo je Sterling iskoristio svoju priliku i po drugi put savladao Fostera.

Fantastičnu partiju na Etihadu, Englez je zaokružio u 59. minutu kada je nakon prave male majstorije postigao het-trik i tako praktično rešio pitanje pobednika na ovom meču.

Votford je u 66. minutu uspeo da stigne do pogotka preko Đerara Delofeua, ali to nije moglo da odvede meč u dramatičan finiš pošto su "Građani" rutinski priveli utakmicu kraju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Het-trik Sterlinga, Siti bolji od Votforda

Izvor: B92, 09.Mar.2019

Fudbaleri Mančester sitija slavili su pobedu nad Votfordom od 3:1 u susretu 30. kola Premijer lige.

Nastavak na B92...

HET-TRIK STERLINGA: Mančester siti pobedio Votford i učvrstio se na vrhu

Izvor: Kurir, 09.Mar.2019

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su večeras na svom terenu Votford sa 3:1, a junak trijumfa u "gradjana" u 30. kolu bio je Rahim Sterling postigavši het-trik.

Nastavak na Kurir...

Miha lakše diše, Bolonja prekinula seriju poraza! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Mar.2019, 15:36

Mihajlovićev tim danas pokazao da se ne predaje u borbi za opstanak, ni posle tri poraza u prethodna tri kola...Današnji program u Seriji A otvorila je utakmica između Bolonje i Kaljarija na ''Renato Dal'Ari'', koju je domaći tim, pod vođstvom srpskog stručnjaka Siniše Mihajlovića dobio rezultatom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.