PL - Prvenac skupo plaćenog Iranca, sjajni Muj i pobeda Brajtona na startu 20. kola! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Prvenac skupo plaćenog Iranca, sjajni Muj i pobeda Brajtona na startu 20. kola! (video)

Premijerni meč 20. kola Premijer lige okončan pobedom "Galebova".

Apsolutno zaslužena pobeda ekipe Grejema Potera protiv Bornmuta na startu 20. kola Premijer lige, slavili su pred svojim navijačima protiv Bornmuta sa 2:0 (1:0).

Poveli su već u trećem minutu, strelac je na asisteciju Mopeja bio Alireza Jahanbaš, bio je to njegov prvi gol u dresu Brajtona i u Premijer ligi, godinu i po dana nakon što je za 20 miliona evra stigao iz AZ Alkmara kao najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << strelac Eredivizije.

Uzvratio je Bornmut par minuta kasnije preko Kinga, odlična kontra, Norvežanin je pobegao odbrani Brajtona, izbio sam pre Rajana, ali ga je Australijanac odlično zaustavio te je ostalo 1:0 za domaćina.

Bornmut je nastavio sa dobrom igrom, ali je ekipi Edija Haua nedostajao završni pas, te nisu uspeli da ugroze Rajana do kraja prvog dela igre, Brajton je sa druge strane imao par poluprilika preko Mopeja, ali su udarci francuskog napadača odlazili preko gola Remsdejla.

Otišlo se na odmor sa 1:0, a onda su "Galebovi" preuzeli stvari u svoje ruke.

U 58. minutu Burn postiže svoj prvi gol u dresu Brajtona, ali je on ipak poništen nakon intervencije VAR-a zbog milimetarskog ofsajda.

U 65. minutu Bisuma nakon sjajnog prodora pogađa stativu, da bi u 79. minutu domaćin tigao i do drugog pogotka.

Odličan centaršut Trosara sa leve strane, Muj je prihvatio loptu u kaznenom prostoru rivala, odlično se izborio za udarac i matirao Remsdejla za 2:0.

Imao je u nadoknadi Glen Marej priliku da uveća prednost domaćina i stavi tačku na ovaj susret, ali je golman Bornmuta ipak uspeo da sačuva mrežu nakon pokušaja iskusnog napadača.

Na kraju sasvim zaslužena pobeda Brajtona, sada su 13. na tabeli sa 23 osvojena boda, Bornmut je na poziciji 16 sa tri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brajton bolji od Bornmuta, prvenac Jahanbakša

Izvor: RTS, 28.Dec.2019

Fudbaleri Brajtona savladali su ekipu Bornmuta sa 2:0, u prvoj utakmici 20. kola Premijer lige. Alireza Jahanbakš postigao prvenac u dresu "galebova", konačan rezultat postavio Moj. Everton slavio u Njukaslu (2:1), Votford ubedljiv protiv Aston Vile (3:0), remi Sautemptona i Kristal Palasa. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.