PL - Firmino i Trent spakovali još jedan trofej, redsi mogu da krenu sa slavljem! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Firmino i Trent "spakovali" još jedan trofej, "redsi" mogu da krenu sa slavljem! (video)

Ubedljivo pobeđen najbliži pratilac.

Na "King Pauer" stadionu smo videli samo jedan tim, verovatno onaj šampionski. Liverpul savladao Lester sa 4:0!

Prvi deo igre je prošao u potpunoj inicijativi gostiju, Mane i Salah su imali odlične prilike u prvih desetak minuta, ali bez sreće za Senegalca i Egipćanina.

Jedini gol u ovom delu igre postiže Roberto Firmino, Brazilac nastavlja seriju ključnih golova, ovog puta na asistenciju Aleksandra-Arnolda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u 31. minutu. Lester nije imao niti jedan šut tokom prvog dela igre.

Činilo se da drugi deo igre može dati neki odgovor Lestera, pokušavali su domaći u par navrata, ali je sve to ubrzo zgromila Klopova mašinerija.

Prvo je rezervista Milner samo minut po svom ulasku na teren povećao na 2:0 iz penala, pre toga je Sojunču igrao rukom posle kornera. Četiri minuta kasnije stajalo je 3:0 za "redse", ponovo je proradila Trent-Firmino kombinacija, Brazilac upisuje svoj drugi gol na meču u 74. minutu.

Tačku na prelepo izdanje gostujućeg (šampionskog) tima stavlja upravo Trent Aleksandar-Arnold sjajnim golom sa desne strane u 78. minutu meča za vođstvo od 4:0.

Džejmi Vardi je pokušao u završnici da stigne do počasnog gola, ali ipak pogađa mrežu sa suprotne strane.

Liverpul ovom pobedom beži čak trinaest bodova Lesteru sa utakmicom manje, videćemo da li sutra "građani" mogu preuzeti poziciju broj dva u slučaju pozitivnog ishoda u utakmici sa Vulverhemptonom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.