PIONIR JE EKSPLODIRAO: Fudbaleri Zvezde bodre košarkaše crveno-belih (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 19:45

PIONIR JE EKSPLODIRAO: Fudbaleri Zvezde bodre košarkaše crveno-belih (VIDEO)

Navijači oduševljeni.

Košarkaši Crvene zvezde upravo igraju svoj meč 5. kola Evrolige u popularnim Pioniru. Protivnik je nemačka Alba, a izabranici Dejana Radonjića su pred sam početak duela dobili ogromnu podršku.

Naime, crveno-belim košarkašima u "pomoć" su pritekli i fudbaleri istoimenog klub - Miloš Degenek i Aleksadar Dragović.

Fudbaleri Crvene zvezde uvek tu da pruže podršku košarkašima. 🔴⚪️🙌🏻@crvenazvezdafk #kkcz #TogetherWeCan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #WeAreTheTeam #crvenobelaporodica pic.twitter.com/C61dkjeBO6

— KK Crvena zvezda mts (@kkcrvenazvezda) October 22, 2021

Pionir je bio na nogama, a da li će pomenuti tandem doneti sreću Nikoli Kaliniću, Nejtu Voltersu i ostatku ekipe, saznaćemo oko 21 čas.

I dalje je Arsenal u donjem delu tabele Premijer lige, a večeras (21.00) u goste mu dolazi Aston Vila koja takođe ne blista i ima dva vezana poraza. Kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, na dvojku 4,00, a na 3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Aston Vila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.