PEVA DUŠAN ZA SVE PARE: Vlahović se latio mikrofona i sve oduševio svojim muzičkim umećem (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 09:18

PEVA DUŠAN ZA SVE PARE: Vlahović se latio "mikrofona" i sve oduševio svojim muzičkim umećem (VIDEO)

Fin početak.

Srpski napadač Dušan Vlahović najveće je pojačanje Juventusa u ovom prelaznom roku, a kao i sve novajlije i centarfor je morao da pokaže svoje pevačko umeće.

On nije odabrao da peva srpsku pesmu, već se odlučio na izvedbu čuvenog italijanskog izvođača Freda de Palme "Una Volta ancora" što znači "ponovo" i uz pomoć i podršku saigrača je uspeo da je otpeva. Po ponašanju kolega u novom klubu, čini se da se nije loše pokazao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Anche #DV7 è pronto per la finale di #Sanremo2022 🎶😂 pic.twitter.com/mSWIM8rGK7

— VecchiaSignora.com (@forumJuventus) February 5, 2022

Vlahović je u Torino stigao u transferu vrednom 75 miliona evra, a u nedelju od 20:45 Juventus dočekuje Veronu, a ostaje da se vidi da li će mu Masimiljano Alegri pružiti priliku za debi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.