Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2020, 10:20

PET NA PET - Miona Marković: Bavila sam se karateom, plesom, baletom, ali ne i kolektivnim sportovima

Mlada, popularna glumica odrastala je uz Anu, Jelenu i Novaka!

Zapažene uloge ostvarila je u televizijskim serijama “Močvara” i “Žigosani u reketu”. Pre toga igrala je u ostvarenjima “Biser Bojane”, “Kralj Petar Prvi”, “Koreni”, “Jutro će promeniti sve”…

U jednom razgovoru, Miona Marković, je kazala da tekstove za svoje uloge brzo pamti, ali brzo i zaboravlja, međutim, da telo pamti sve. Između ostalog i zbog toga mlađe i starije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << generacije poziva na sportski život. Takođe, izvodi “vratolomije”, uz rekvizite obruč i šipku, na treninzima sportske gimnastike koja će ući, nada se, kao sport na Olimpijske igre. Miona na treninzima kontroliše pokret i senzualnost.

 Naslednica je istoričara Predraga Markovića. Uskoro će biti naša gošća u "Humanitarnom tiketu u podne", a do tada Miona odgovara na naših pet pitanja.

 1.Da li ste se svojevremeno bavili nekim sportskim aktivnostima?

“Naravno, bila sam karatistkinja i imam braon pojas, plesačica, bavila sam se baletom, ali nikad nisam trenirala neke kolektivne sportove sa loptom. Beli sport je moja velika ljubav”.

2.Ko vam je bio uzor, idol, u tinejdžerskim danima?

“Rasla sam uz Anu, Jelenu, Novaka, ali i Čavića”.

3. Koji klub nosite u navijačkom srcu?

“Volim da gledam naše reprezentacije u bilo kom sportu”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?

“Ukoliko se ne varam meč između Đokovića i Nadala na AO koji je trajao skoro šest sati”.

5. Da li imate životni ili sportski moto?

“U zdravom telu, zdrav duh”.

Bonus pitanje za našeg gosta: Šta u MOZZARTU odigrati na utakmicu iz Premijer lige, LESTER – FULAM. Lisice imaju suficit od 14 bodova. Niz od šest trijumfa prekinuo je Liverpul, a zatim je usledio remi, 3:3. Na drugoj strani, između tri poraza, Fulam je umetnuo trijumf. Međusobna statistika na strani je Fulama, 2:2:4, ali Lester je slavio u poslednjem okršaju sa 3:1.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

“Probajte sa kombinacijom minimum gol u prvom, odnosno dva gola u drugom poluvremenu”.

PIŠE: Đurđe MEČANIN

[email protected]

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.