PEP JE DAO MILIONE U BORBI PROTIV KORONE: Za njegovu majku Dolors ipak nije bilo spasa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 17:33

PEP JE DAO MILIONE U BORBI PROTIV KORONE: Za njegovu majku Dolors ipak nije bilo spasa (FOTO)

Menadžer Građana uzdrman bolom.

Menadžeru Mančester sitija Pepu Gvardioli stižu poruke podrške i saučešća sa svih strana. Ipak, malo šta može da ublaži posle smrti njegovo majke Dolors Sala Kario (82) koja je preminula usled korone virusa o čemi više možete da pročitate OVDE.

Gospođa Dolors je bila majka četvoro dece. Pep je bio treće dete u porodici, a još ima dve sestre i brata. Majka je živela u Santpedoru u Kataloniji, mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gdje je Pep odrastao i počeo da trenira fudbal.

Pep Guardiola's mother dies from coronavirus at the age of 82, Manchester City confirm.

Condolences to Pep Guardiola and his family. 😢 pic.twitter.com/D7OzLXCBUw

— Kashmeil GCFR (@Kashmeil) April 6, 2020

Putem društvenih mreža "Građani" su obavestili javnost i navijače o tragičnom gubitku španskog trenera kog je i te kako uzdrmala ova tužna vest.

Two weeks after donating €1 million to the fight against coronavirus in Spain, Pep Guardiola has lost his mother Dolors Sala Carrió after she contracted the virus. pic.twitter.com/BT11PaL8z6

— ESPN FC (@ESPNFC) April 6, 2020

Gvardiola je nedavno donirao milionsku svotu u borbi protiv korone, ali na žalost to nije pomoglo njegovoj majci.

Španija je evropsko žarište virusa Covid-19, u ovom mestu je drugo mesto na svetu prema broju zaraženih, iza SAD sa preko 135.000 slučaja. Ukupno je umrlo više od 13.000 ljudi, veći broj preminulih je u ovom trenutku samo u Italiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.