PEĐINA ĆEKRA VIŠE NIJE MALA - I NOSI TATINU ŠESNAESTICU: Ista otac! Vidite koji sport trenira Stojakovićeva devojčica i GDE igra

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2020, 07:25

PEĐINA ĆEKRA VIŠE NIJE MALA - I NOSI TATINU ŠESNAESTICU: Ista otac! Vidite koji sport trenira Stojakovićeva devojčica i GDE igra

Ponosna majka se pohvalila.

Predrag Stojaković je legendarni košarkaš. Napravio je fenomenalnu karijueru u NBA ligi, a dokaz je je i to što je jedini čovek iz bivše Jugoslavije izabran kao član idelane petorke svih vremana jednog od NBA timova (Sakramento Kings). Supruga mu je prelepa bivša grčka manekenka Aleka Kamila, a zajedno imaju troje dece, sinove Andreja i Maksima i ćerku Milu.

Naslednica je krenula sportskim stopama poput Peđe. Nosi takođe broj 16, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali odlučila se za malo ženstveniji sport od kašarke, a to je odbojka koju trenira u SAD-u gde njihova porodica živi.

Ponosna majka je okačila na Instagram sliku svoje ljubimice koja je skoro napunila 14. godina, a izdvaja se komentar da je super što nosi tatin broj, kao i da je likom ista Peđa.

Nadamo se da će kao i tata biti uspešna u sportu i da ćemo nju nekada dočekati na balkonu, narvno ako se bude odlučila da nastupa za Srbiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.