PAVLOVIĆ SE OGLASIO NAKON PRIČE O POZAJMICI: Na kaljenje u filijalu? Prvi put...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 09:59

PAVLOVIĆ SE OGLASIO NAKON PRIČE O POZAJMICI: Na kaljenje u filijalu? "Prvi put..."

Mladi defanzivac jasan.

U utorak se u francuskim medijima pojavila informacija da će Strahinja Pavlović sledeću sezonu provesti u belgijskom Serkl Brižu kao pozajmljeni igrač Monaka. Po tom pitanju imao je šta da kaže i sam fudbaler.

Serkl Briž je filijala popularnih "kneževa" i veliki broj mladih fudbalera Monaka proveo je određeno vreme na kaljenju u ovom belgijskom klubu.

Juventus je praktično obezbedio novu titulu, ali ga večeras (21.45) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka ozbiljan izazov na gostovanju Sasuolu, ekipi koja ima četiri vezane pobede i igra sjajan fudbal. Dvojka je 1,70, kec čak 4,80, a tip GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo – Juventus.

Ipak, kako kaže sam srpski defanzivac za Sportski žurnal, to su samo glasine.

– Prvi put čujem za to - rekao je Pavlović za Sportski žurnal.

Podsetimo, Pavlović je prešao iz Partizana u Monako u transferu vrednom 10 miliona evra, a crno-beli očekuju i isplatu određenih bonusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.