PAVKOV NA UDARU: Sane progovorio o startu Srbina, Lev je bio oštriji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2019, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAVKOV NA UDARU: Sane progovorio o startu Srbina, Lev je bio oštriji (FOTO)

Meč je završen rezultatom 1:1.

Prijateljska utakmica između Nemačke i Srbije završena je bez pobednika. Prvo je Manuela Nojera savladao Luka Jović, a konačan rezultat postavio je Leon Gorecka. Posle meča u Volfsburgu se mnogo pričalo i isključenju Milana Pavkova, odnosno startu nad Lirojem Saneom. Napadač crvene zvezde dobio je direktan crveni karton, a veoma brzo se oglasio i reprezentativac Nemačke.

- Izgledalo je mnogo gore, nego što je zaista bilo. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u redu sa mojim zglobom - rekao je Sane.

Leroy Sané: "The foul looked worse than it was. My ankle is fine". #GERSRB pic.twitter.com/CBxBpBZMRN

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) March 20, 2019

Međutim, selektor Elfa, Joakim Lev je bio znatno kritičniji.

- Bio je to strašan faul. Sane je imao sreće i nije povređen, ali u ovakvim situacijama mogu da se polome kosti - kazao je Lev koji će ipak da računa na Sanea za meč sa Holandijom koji je na programu u nedelju.

BREAKING: @DFB_Team_EN head coach Joachim Low says Leroy Sane's injury against Serbia "not too serious" and should be fit to play Netherlands on Sunday.

"It was a vicious foul. Sane was lucky and got away with not getting hurt but such fouls can break bones." #SSN pic.twitter.com/RHZjx3MBcQ

— Sky Sports News (@SkySportsNews) March 20, 2019

Na OVOM linku pročitajte šta je o utakmici, ali i o isključenju rekao selektor Srbije Mladen Krstajić.

Pogledajte više fotografija iz ovog meča.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.