PAUNOVIĆ PREZADOVOLJAN IGROM REDINGA: Utakmica protiv Blekburna je bila najkompletnija do sada!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 18:15

PAUNOVIĆ PREZADOVOLJAN IGROM REDINGA: Utakmica protiv Blekburna je bila najkompletnija do sada!

Srpski trener radi odličan posao u Engleskoj.

Ekipa Redinga pravi je hit ovogodišnjeg izdanja engleskog Čempionšipa, a srpski menadžer Veljko Paunović oduševio je ostrvsku javnost. Posle pobede nad Blekburnom u gostima (4:2) govorio je o tome da tim ima još mesta za napredak.

Nećemo videti duel Ronaldo - Mesi večeras (21.00) u Torinu jer je Portugalac zaražen virusom korona, ali hoćemo okršaj dva ranjena lava. Ni Juve ni Barsa nisu otvorili sezonu kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba, Katalonci su poraženi i u El Klasiku, ali su ipak blagi favoriti - kvota na keca je 2,75, na dvojku 2,55, a na 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Barselona.

- Rekao bih da je ovo bila naša najkompletnija pobeda do sada. Bili smo tim koji je diktirao tempo od početka do kraja. U prethodnim utakmicama nismo tako brzo kretali, pa smo sada uradili nešto po tom pitanju – postigli smo brza tri gola. Morali smo da pobedimo u oba poluvremena i to smo uspeli - izjavio je Veljko Paunović za zvanični sajt kluba posle pobede od 4:2 protiv Blekburn Roversa.

- Veoma sam zadovoljan našim nastupom jer tim ne reaguje samo kad mu se skrene pažnja da nešto nije u redu, već sami vide šta treba da se popravi i rade na tome. Svaki aspekat igre može da se unapredi - to je kultura koju gajimo ovde u Redingu. Sada se oporavljamo i pripremamo za Koventri - zaključio je nekadašnji trener Čikago Fajra i selektor mlade reprezentacije Srbije.

📺 A delighted Pauno gives his post-match thoughts as we strike an awesome 4️⃣ in Blackburn... pic.twitter.com/pVGURM5qYU

— Reading FC (@ReadingFC) October 27, 2020

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.