PAUNOVIĆ HITA KA PREMIJER LIGI: Reding nastavlja seriju bez poraza

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 17:37

PAUNOVIĆ HITA KA PREMIJER LIGI: Reding nastavlja seriju bez poraza

Važna pobeda.

Tim Veljka Paunovića, Reding, pobedio je Notingem Forest sa 2:0 u 16. kolu Čempionšipa, u meču u kome je 75 minuta imao igrača više. Sada su vezali četiri meča bez poraza (po dva trijumfa i remija).

Reding je poveo kada je Rajan Jejts igrao rukom i tako spasao gol svog tima. Lukas Žoao je bio siguran, postigao je svoj 11. gol u sezoni i doneo Redingu vođstvo.

Meč je rešen u 52. minutu, kada je Majkl Morison posle kornera postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugi gol za "rohjalse". Reding je tako iskoristio dominaciju koju je imao sve vreme utakmice.

Trenutno Reding i Bornmut na vrhu tabele imaju po 30 bodova, ali može da ih prestigne Norič, dok Votford Vladimira Ivića i Bristol mogu da se izjednače po bodovimasa njima. Njihovi mečevi su u toku.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Viki Odintcova, devojka Luisa Hamiltona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.