(PAPARAZZO) SLAVLJE UZ HARMONIKU: Da li je ova slika dokaz da Srbija ima NOVOG SELEKTORA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:34

(PAPARAZZO) SLAVLJE UZ HARMONIKU: Da li je ova slika dokaz da Srbija ima NOVOG SELEKTORA?

Samo neka je veselo.

Selektorsko mesto srpske reprezentacije je još uvek zvanično upražnjeno, mada je poslednjih dana u javnost isplivala priča kako je Dragan Stojković Piksi novi čovek na klupi "orlova".

Prema navodima medija, Stojkoviću je prvo bila ponuđena godišnja plata od 825.000 evra, ali u dodatnim pregovorima Fudbalskog saveza Srbije i legende jugoslovenskog fudbala ta suma je očigledno "zaokružena" na milion i on je prihvatio.

Ipak, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dalje nema zvaničnih potvrda, a jedan od glavnih konkurenata za mesto selektora je Savo Milošević, a on je uslikan u veoma zanimljivom ambijentu.

Siti je prvi na tabeli, a Junajted večeras (21.15) ima priliku da ga prestigne pošto na Old Traford dolazi Šefild Junajted koji je poslednji na tabeli i u vrlo lošoj je formi. Kvota na keca je 1,30, a na kombinazziju 1&3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted – Šefild Junajted.

Naime, na Instagramu se pojavio snimak Miloševića u kafani, a kao neretko dosad, bivši fudbaler se uhvatio i mikrofona. Mnogi smatraju da ovo slavlje znači kako je nekadašnji špic reprezentacije zapravo taj koji je pred dogovorom sa FSS-om i dok ovo nije nemoguća opcija, daleko je verovatnije da je proslava nešto spontanije prirode.

Bilo kako bilo, bitno da je veselo.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.