(PAPARACO) PRIJOVIĆ USLIKAN U BEOGRADU: Vidite ŠTA se dešava - sa njim je i njegova ATRAKTIVNA supruga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 16:34

(PAPARACO) PRIJOVIĆ USLIKAN U BEOGRADU: Vidite ŠTA se dešava - sa njim je i njegova ATRAKTIVNA supruga (FOTO)

U centru pažnje...

Burni dani su iza, a burni su dani i pred navijačima Crvene zvezde. Kasno preksinoć je kao bomba odjeknula vest da je aktuelni srpski šampion i lider Superlige završio posao oko dovođenja štopera Bajera iz Leverkuzena, Aleksandra Dragovića, kao i da finalizira priču sa napadačem Aleksandrom Prijovićem. Takođe se priča i da je francuski levi bek na meti srpskog šampiona (više o tome pročitajte na OVOM linku), ali i Nenad Krstičić, ljubimac navijača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

Zvanična potvrda još uvek nije došla niti iz kluba, niti od navedenih fudbalera, a u javnosti se već priča da klub iz Ljutice Bogdana ne planira tu da stane.

Prijović je juče stigao u Beograd i to je bio signal da glasine krenu da se šire još više, iako srpski napadač još uvek ima ugovor sa Al Itihadom. Za klubom iz Saudijske Arabije je vezan do 2023. godine, a kako se navodi, ta saradnja će se uskoro okončati te špic može kao slobodan igrač da stigne u redove srpskog šampiona.

Navodno, on je već u kontatktu sa Zvezdanom Terzićem i samo je pitanje dana kada će se posao ozvaničiti.

Tome u prilog ide fotografija iz jedne od prestoničkih bašti gde je Prijović, zajedno sa atraktivnom suprugom Marinom (njene fotografije pogledajte klikom OVDE) uslikan u subotu prepodne.

Aleksandar Prijović, želja Crvene zvezde, "uhvaćen" u Beogradu danas oko 10h.🇷🇸

Posted by Dušan Vujović on Субота, 24. април 2021.

Popularni fudbaler uživa u društvu uz kaficu i na najbolji način koristi lep dan u Beogradu, a fotografiju je na svom Fejsbuku objavio novinar Dušan Vujović.

U bogatoj karijeri Prijović je bio član Parme, Derbi Kauntija, Siona, Đurgardena, Legije iz Varšave, a u Arabiju je stigao iz solunskog PAOK. Odigrao je 25 utakmica za Al Itihad i postigao je osam pogodaka ove sezone.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.