PAO POTPIS: Barsa dovela prvo POJAČANJE, stigao strašni BRAZILAC (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 16:12

PAO POTPIS: Barsa dovela prvo POJAČANJE, stigao strašni BRAZILAC (VIDEO)

Od brzonogog napadača mnogo se očekuje.

Kako prenose španski mediji, Barsa je odlučila da angažuje mladog brazilskog fudbalera Gustava Maju iz Sao Paola. Ovaj brzomogi napadač još uvek nema upisan nijedan nastup u seniorskoj konkurenciji, u januaru je napunio 19 godina, a upravu katalonskog kluba impresionirao je nastupima u omladinskim selekcijama reprezentacije.

Barsa je još u martu za milion evra kupila pravo preče kupovine, a sada su odlučili da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doplate još 3,5 miliona evra i otkupe 70% njegovog ugovora.

Gustavo Maia will be Barça's first signing of the 2020/2021 season.

[Sport]#ForçaBarça #FCB pic.twitter.com/0MoQsVlmoe

— Camp Nou Barça (@cnbarca) June 3, 2020

Interesovanje za usluge 19-godišnjeg fudbalera pokazali su i Liverpul i madridski Atletiko, pa je Barsa zbog toga ubrzalo proces i već završili posao oko njegovog angažovanja.

Tako će mladi Brazilac postati prvo pojačanje katalonskog kluba ovog leta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.