PAO JE U TRANS! Reakcija komentatora nakon pogotka Filipovića je FENOMENALNA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 16:20

PAO JE U TRANS! Reakcija komentatora nakon pogotka Filipovića je FENOMENALNA (VIDEO)

Čista emocija.

Osveta reprezentacije Srbije nad Španijom! Igrali su naši vaterpolisti sjajno u poslednjim trenucima utakmice kada se sve rešavalo, a ključ u rukama držali su levoruki Dušan Mandić i Filip Filipović. Na kraju Delfini su slavili sa 10:9.

Pred put na revanš sa Šerifom u Tiraspolj, Zvezda večeras (20.00) dočekuje Napredak i želi pobedu za mir u kući. Kvota na keca je 1,15, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,87. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Napredak.

Upravo je nosilac srpske zastave na otvaranju Olimpijskih igara Filip Filipović uspeo da zada poslednji, fatalni udarac Špancima za pobedu na 26 sekundi do kraja.

Znao je to da proslavi i kolega sa Radio televizije Srbije, Goran Stepić.

Naime, komentator je jednostavno pao u trans i na fantastičan način proslavio pogodak Delfina.

DOKTOREEEEEEEE 🔥🇷🇸 pic.twitter.com/G3Xg3XES16

— Rastko Marjanović (@RMarjanovic98) August 6, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.