PANTELIĆ ZA FRANCUSKE MEDIJE: Zvezda se vraća tamo gde joj je mesto

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANTELIĆ ZA FRANCUSKE MEDIJE: Zvezda se vraća tamo gde joj je mesto

Bliži se utakmica.

Marko Pantelić je bio zanimljiv sagovornik francuskom Lekipu pošto je igrao i za Crvenu zvezdu i za PSŽ. Legendarni Pantela je kao veoma mlad, devetnaestogodišnjak, stigao u PSŽ, ali nije dobio pravu šansu, odigrao je samo tri meča za Svece u Ligi jedan. Pantelić se prisetio vremena provedenog u Parizu, ali je istakao da je Zvezda "njegov klub".

- Igrao sam za 12 klubova u karijeri, ali PSŽ zauzima posebno mesto u mom srcu. Crvena zvezda je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ipak moj klub i moje srce je oduvek pripadalo crveno-belima - započeo je Pantelić razgovor za Lekip.

Osvrnuo se Pantelić i na uspehe Zvezde u Evropi.

- Prošle sezone klub je imao zapaženu ulogu u Ligi Evrope i tako najavio povratak na najveću scenu. Nadam se da ća klub igranjem u Ligi šampiona konačno rešiti finansijske probleme i da će otvoriti novu stranicu naše istorije. Realnost je da klub nije na nivou Pari sen Žermena. Igraće protiv jedne od najboljih ekipa Evrope, naša ekipa je trenutno kao dete koje polako počinje da hoda. Verovatno ćemo izgubiti, ali najvažnije je da steknemo iskustvo i napredujemo iz utakmice u utakmicu - rekao je Pantelić.

Srbin je na kraju istakao da se u trenutnoj ekipi Svetaca najviše divi Kilijanu Mbapeu.

- Radi se o izuzetnom igraču, pratim ga još od njegovih početaka u Monaku. Kad sam ga prvi put gledao odmah sam shvatio da ima ogroman potencijal. Pre Mondijala u Rusiji rekao sam prijateljima da od njega očekujem mnogo, i tako je i bilo. Mnogo me podseća na Kristijana Ronalda - zaključio je Pantelić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

 Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.