PANKOV SE NIJE LIBIO DA KAŽE: Treba da nas je SRAMOTA kako smo odigrali

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANKOV SE NIJE LIBIO DA KAŽE: Treba da nas je SRAMOTA kako smo odigrali

Teško mu pao poraz.

Štoper Crvene zvezde Radovan Pankov nakon meča protiv Partizana rekao je da njega i njegove saigrače treba da bude sramota posle poraza od 2:0 u Humskoj u 161. "Večitom derbiju".

Ekipa šampiona Srbije poražena je sa 2:0 u Humskoj, a da propisno nije ni pripretila "Večitom rivalu". Heroj crveno-belih iz Kopenhagena, Radovan Pankov, bio je brutalno iskren posle meča.

- Sramno smo odigrali. Sram nas bilo. Liga šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve je to lepo, ali derbi je posebna utakmica. I da je Rodić startovao, postava bi bila ista, zna se da nekad igramo s tri igrača nazad. Sve što smo se dogovorili nismo tako radili. Zato je i bilo tako kako jeste. Boli statistika. Oni su imali 12 šuteva, mi dva, nijedan u okvir gola. Nismo pošteno ni namučili Stojkovića. Analiziraćemo zašto je to tako. Njima svaka čast - rekao je Pankov posle meča.

Partizan je ovim trijumfom smanji prednost Crvene zvezde na samo bod zaostatka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.