PANIKA I STRAH: U Sjenici GORE nego u Novom Pazaru - UMRLO 10 ljudi, medicinari ZARAŽENI! Kolašinac pisao ministru, stigao i odgovor

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 12:00

PANIKA I STRAH: "U Sjenici GORE nego u Novom Pazaru - UMRLO 10 ljudi, medicinari ZARAŽENI!" Kolašinac pisao ministru, stigao i odgovor

Teša situacija.

Srpski reprezentativac u atletici Asmir Kolašinac napisao je dramatičnu poruku ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru.

On je na svom Fejsbuk profilu objavio poruku koju je poslao Lončaru zbog teške situacije u njegovoj Sjenici u vezi koronavirusa.

Teška je situacija u Barseloni - tri remija u poslednja četiri kola, nezadovoljstvo u ekipi… I večeras (22.00) Katalonci idu na noge Viljarealu koji je u sjajnoj formi. Novi neuspeh Katalonaca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značio bi gubitak titule i verovatno promenu trenera. Dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,01. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Viljareal - Barselona.

- Poštovani ministre Lončar, Asmir Kolašinac je, atletičar, reprezentativac naše Srbije. Situacija u Sjenici je dramatično teška, veliki je broj teško obolelih i umrlih. Kapaciteti Doma zdravlja Sjenice su pred kolapsom u šta sam se lično uverio

Veliki broj zdravstvenih radnika je zaražen. Interno odeljenje je prepuno i pretvorilo se u kovid odeljenje, a pacijenti iz sata u sat u pristižu u izuzetno teškom stanju. U Sjenici je gore nego u Novom Pazaru, danas je umrlo 10 ljudi

S obzrom na to da se lično poznajemo, imao sam slobodu da vas direktno kontaktiram. Panika i strah je u narodu i zato je jako bitno da se brzo deluje. S poštovanjem, Asmir Kolašinac - glasila je poruka.

Bivši dvoranski prvak Evrope u bacanju kugle ubrzo je dobio odgovor od ministra Lončara.

- Apsolutno Vas razumem. Sada će vam se javiti (koordinator Opšte bolnice Novi Pazar, doktor) Mirsad Đerlek i biće sve rešeno - napisao je Lončar.

Kolašinac je objavio da će svi pacijenti za koje postoji medicinska indikacija da se transportuju za Opštu bolnicu u Novom Pazaru i da mu je to lično rekao Mirsad Đerlek.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.