PALA NA NJEGOV ŠARM: Bivši trener Zvezde zaveo PRELEPU manekenku! Mlađa je od NJEGA tri DECENIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2021, 16:42

PALA NA NJEGOV ŠARM: Bivši trener Zvezde zaveo PRELEPU manekenku! Mlađa je od NJEGA tri DECENIJE!

Šmeker.

Poput proslavljenog nemačkog asa i nekadašnjeg trenera Partizana Lotara Mateusa, bivši strateg Crvene zvezde i legendarni golman italijanske reprezentacije Valter Zenga pronašao je utehu u naručju dosta mlađe izabranice.

Kako prenose italijanski mediji, proslavljeni čuvar mreže Intera se razišao sa Rumunkom Ralukom Rebedeom i vratio se u Milano gde je uplovio u vezu sa 30 godina mlađom manekenkom i influenserkom Mikelom Motoc, koja je takođe poreklom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Rumunije.

Isti magazin koji je prvi objavio i tajnu vezu Aleksandra Kolarova sa udovicom pokojnog kapitena Fjorentine Davida Astorija, otkrio je da su Zenga i Mikela viđeni na ulicama Milana i da su se, posle aperitiva, zajedno vratili kući.

- Ljubav između njih dvoje se sastoji od osmeha i dugih razgovora. Uprkos 30 godina razlike, Volter i Mikela nikada ne pokazuju trenutke dosade. Zenga je pronašao svoj osmeh, a sada će i devojku upoznati sa svojom decom - piše pomenuti magazin.

Podsetimo, Valter Zenga je sedeo na klupi Crvene zvezde u sezoni 2005/06 i tada je sa srpskim šampionom osvojio duplu krunu.

Po odlasku iz Ljutice Bogdana, legendarni Italijan je prizano da mu je odlazak sa Marakane najveća greška u trenerskoj karijeri, kojoj je, kako se pisalo, najviše kumovala njegova supruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.