PADA ODLUKA: Zvezda može do prvog mesta, ali i da ostane bez PROLEĆA u Evropi

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 12:30

PADA ODLUKA: Zvezda može do prvog mesta, ali i da ostane bez PROLEĆA u Evropi

Crveno-beli dočekuju Hofenhajm.

Fudbaleri Crvene zvezde u 5. kolu grupne faze Lige Evrope na Marakani  dočekuju lidera grupe Hofenhajm koji ima maksimalan učinak i 12 osvojenih bodova. Crveno-beli su praktično obezbedili proleće u Ligi Evrope, čudo mora da se desi pa da puleni Dejana Stankovića ne budu deo nokaut faze takmičenja.

S druge strane, može šampion Srbije da bude i prvi u grupi i čeka lakšeg rivala na žrebu za šesnaestinu takmičenja u Ligi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Evrope.

Ukoliko Zvezda pobedi Hofenhajm tri gola razlike i u poslednjem kolu savlada Liberec u Češkoj, ili trijumfuje sa 2:0 i ostvari bolju gol razliku od Nemaca bila bi prva u grupi.

Zvezda je praktično obezbedila prolazak grupe Lige Evrope, a večeras (18.55) će protiv Hofenhajm probati da to uradi i teoretski, ali i da se „potuče“ s Nemcima za prvo mesto u grupi koje donosi lakši žreb. Kvota na keca je 2,95, iks je 3,35, a dvojka 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Hofenhajm.

Liberec u petom kolu gostuje Gentu, a ako ne pobedi u Belgiji, Zvezda je druga, iako osvoji bar bod protiv Nemaca.

Crvena zvezda može da ostane i bez prva dva mesta i proleća u Evropi. Taj katasrofični scenraio izgleda ovako:

Poraz Zvezde od Hofenhajma, pobeda Libereca na gostovanju Gentu i poraz Zvezde od Libereca u poslednjem kolu sa 4:0 ili više, pošto je u Beogradu bilo 5:1 za Zvezdu. U slučaju da bi rezultat bio identičan kao u Beogradu u korist Libereca, gledala bi se gol razlika,, a tu crveno-beli stoje daleko bolje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.