PA ON SE IGRA! Mitrović PONIZIO najboljeg štopera današnjice (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2022, 17:07

PA ON SE IGRA! Mitrović PONIZIO najboljeg štopera današnjice (VIDEO)

Impresivna partija.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović obeležio je prvo kolo engleske Premijer lige sa dva gola protiv vicešampiona Evrope i Engleske, Liverpula.  Njegov Fulam je dva puta vodio, a malo je nedostajalo da savlada izabranike Jirgena Klopa, te je meč završen nerešeno (2:2).

Na početku drugog poluvremena, Mitrović je pokazao da nije samo izuzetan golgeter, nego da je i vrhunski dribler. Naime, Mitrović je nekoliko puta zalomio jednog od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljih štopera na svetu, Holanđanina Virdžila van Dajka, koji je delovao kao izgubljen u duelu sa najboljim strelcem u istoriji Orlova.

Just look at Van Dijk 😭😭

Mitrovic but Why 😭 pic.twitter.com/Ytqyok4t4O

— kemboi (@Cfc_Kemboi) August 6, 2022

Navijači Fulama su na kraju utakmice Mitrovića nagradili dugotrajnim aplauzom.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.