Ovoga su se Zvezdini navijači plašili posle prvog poluvremena, Helsinki poveo! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovoga su se Zvezdini navijači plašili posle prvog poluvremena, Helsinki poveo! (video)

Zvezdine pristalice su u poluvremenu bile prilično kritične prema svojim ljubimcima, a početak drugog poluvremena pokazao je da su za to imali razloga.

Preneli smo već, brojni su bili komenztari posle prvog poluvremena da Zvezdina igra nije na zadovoljavajućem nivou, iako je srpski šampion imao dobar rezultat, koji ga vodi u treće kolo kvalifikacija za LŠ.

Ali, tek što je počelo prvo poluvreme, u prvom minutu nastavka, Helsinki je poveo.

Sve je počelo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od nesporazuma Rodića i Boaćija na tridesetak metara od gola, Finci osvajaju loptu koja dolazi do Dalstroma, koji preciznim udarcem iskosa sa leve strane pogađa Borjanovu mrežu - 1:0.

Minut kasnije Borjan se požalio na povredu posle jednog sudara sa Vajrinenom, ali srećom ostao je u igri posle ukazane pomoći.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme - Loše vesti s Brda, da li je već sve gotovo? (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Jul.2019

Norvežani u prvom meču nisu koristili brojne šanse, večeras su mnogo precizniji....Završeno je prvo poluvreme na Banovom brdu, a ukoliko ćele u treće kolo kvalifikacija, fudbaleri Čukaričkog će u nastavku morati da postignu najmanje tri gola...Molde posle prvih 45 minuta zasluženo vodi sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.