Ovo nije fudbal, štopera Skenderbega treba da bude sramota!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo nije fudbal, štopera Skenderbega treba da bude sramota!

Šest dana uoči utakmice trećeg kola Lige Evrope između Skenderbega i Partizana štoper albanskog šampiona Bajram Jašanica rekao je nešto što nema nikakve veze sa fudbalom.

Šampion Srbije narednog četvrtka gostuje ekipi Skenderbega u okviru 3. kola Grupe B masovnijeg evropskog takmičenja, a već sada se mogu čuti izjave kojima nije mesto u fudbalu.

Štoper Skenderbega Bajram Jašanica, inače reprezentativac takozvane države Kosov, poručio je da utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Partizanom ima poseban značaj, a kao razlog je naveo dešavanja na Kosovu i Metohiji.

"Pre utakmice sa Partizanom imamo i duel sa Lušnjom u prvenstvu i prvo bi trebalo da razmišljamo o njemu. A, sa prvakom Srbije naravno da će biti poseban meč. Još se svi sećamo šta su Srbi radili po Kosovu", kazao je Jašanica.

Ukoliko uzmemo u obzir šta se sve dešavalo u dvomeču Srbije i Albanije tokom kvalifikacija za EURO 2016. jasno je da ovakve vrste provokacija mogu da se očekuju.

Tužno je, međutim, što sportisti daju sebi za pravo da ovakvim rečima najavljuju fudbalsku utakmicu jer se na taj način diže nepotrebna tenzija i stvara atmosfera koja može dovesti do incidenata.

Utakmica 3. kola Lige Evrope između šampiona Albanije i Srbije igra se narednog četvrtka od 21.05.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANCI PRETE PARTIZANU: Svi znamo šta su Srbi radili na Kosovu

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2017

Normalno je da će to biti poseban meč za nas. Nadam se da će nas povrede zaobići bar do decembra kako bi smo što dalje dogurali u Evropi - kaže Jašanica Fudbaleri Partizana narednog četvrtka gostuju Skenderbegu u Albaniji (21.05), a pretnje su već počele da stižu. Defanzivac...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.