Ovo mogu da smisle samo Italijani, nov ugovor za Ikardija?!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo mogu da smisle samo Italijani, nov ugovor za Ikardija?!

Ponuda je na stolu, ima i klauzulu, ali Argentinac će je verovatno samo pogledati. Žena ga ubeđuje da razmisli o odlasku...

Inter pokušava da nađe rešenje za Maura Ikardija. Vanda Nara ga ubeđuje da razmisli o Napoliju koji je podigao ponudu na osam miliona evra, ali napadač ne želi ni da čuje. Jedine dve opcije su ostanak u Interu ili odlazak u Juventus.

Spreman je da bude van tima Intera, ima ugovor još dve godine i u ovom trenutku deluje rešeno da klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ostavi u bezizlaznoj situaciji tokom jeseni, odnosno da ne ode u naredna tri dana.

Navodno, Inter ima novi predlog za Ikardija, da produži ugovor na sezonu, a onda ode na pozajmicu, ali ne u Juventus. Taj dokument bi imao klauzulu po kojoj ne može da bude pozajmljen najvećem rivalu.

U Interu računaju da bi tako Ikardi lakše prihvatio da se preseli u Monako koji mu nudi 11 miliona evra po sezoni, tu ponudu je odbio pre par nedelja, iako su se klubovi dogovorili.

Druga opcija je Atletiko, i oni bi ga uzeli na pozajmicu, čak možda Koštu prodali Napoliju, međutim, teško je verovati da će Ikardi i ovo prihvatiti. On se nada da će Inter popustiti, prihvatiti ponudu Juventusa da uz novac, pošalje Mandžukića ili Matuidija na "Meacu", ali iz Intera neće pristati na ucenu, bez obzira što vreme ističe i do kraja prelaznog roka je tri dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gotovo! "Kralj lavova" se vratio u Seriju A!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019

Stvari završene, Napoli dobio veliko pojačanje...Priča oko Fernandea Ljorentea je gotova. "Kralj lavova" se vraća u Italiju gde je sa Juventusom osvojio dve titule, igraće za Napoli, koji već sutra gostuje u Torinu. Neće ga biti u timu, navijači Juventusa vole Baskijca, ali pitanje je kako će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.