Ovo je već neočekivano, Čelsi pronašao trenera za novu sezonu?

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je već neočekivano, Čelsi pronašao trenera za novu sezonu?

Mauricio Sari nije daleko od odlaska.

Nije miljenik navijača Mauricio Sari, iako je uspeo ekipu da odvede do finala Lige Evrope i do plasmana u Ligu šampiona kroz Premijer ligu.

Zbog toga uprava traga za novim šefom struke, žele i oni da Čelsi igra lepši fudbal, a prvi kandidat je - Frenk Lampard.

Nekadašnji vezista ovog kluba i čovek koji je obeležio jednu eru u Čelsiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osvojio je tri titule sa Čelsijem, kao i Ligu šampiona, a ukupno je postigao 211 golova za taj klub.

Lampard je postao i trener u međuvremenu, vodi Derbi kaunti sa kojim je napravio uspeh, plasirao se u plej-of Čempionšipa.

U Čelsiju to znaju, pa je zbog toga i jedan od najvećih kandidata da zameni Sarija koji bi mogao da završi ponovo u Seriji A gde svoje nove trenere traže Juventus, Milan i Roma.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jasna poruka UEFA: Fudbal se ne igra zbog navijača

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 08:50

Prvi put u istoriji Lige šampiona i Lige Evrope u oba finala ćemo gledati četiri tima iz jedne zemlje. Međutim, UEFA se pobrinula da upropasti navijačima taj dupli spektakl...Krajem meseca, tačnije 29. maja, u Bakuu će se za trofej LE i plasman u Ligu šampiona boriti londonski rivali Arsenal...

Nastavak na B92...

"Đavoli" žele bedem, plaćaju klauzulu bez problema!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019

Čini se da će u ovoj trci Englezi izaći kao pobednici...Već smo pisali, prelazni rok na Ostrvu je počeo. Junajted je podbacio u prethodnoj sezoni, po renomeu kluba pozicija šest i plasman u Ligu Evrope nije zadovoljavajući za giganta iz Premijer lige...Solskjer će morati dobrano da prodrma ekipu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.