Ovi tekstovi su razbili na Telegraf Sportu u 2014. godini!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi tekstovi su razbili na Telegraf Sportu u 2014. godini!

Od hiljade tekstova objavljenih u našoj rubrici tokom 2014. godine, najviše pažnje dali ste upravo narednim koje smo izdvojili

Treću godinu zaredom, rubrika Telegraf Sporta trudi se da vam na najinteresantniji i najbrži način ponudi pregršt interesantnih informacija i multimedijalnih sadržaja sa sportskih terena.

Trudićemo se i dalje da opravdamo vaše poverenje kada su u pitanju pravovremene informacije, na koje ste navikli da budu propraćene atraktivnim fotgrafijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i video klipovima.

Od hiljade tekstova objavljenih u 2014. godini, najviše pažnje dali ste upravo narednim koje smo izdvojili:

Atletičarka pala na trci, ostale je pregazile, a kada je ustala šokirala je stadion! (VIDEO)

Printskrin: Youtube/RenuevoDePlenitud.com

Priča koja je oduševila ceo svet, oduševila je i čitaoce Telegraf Sporta. To je bio momenat sa trke na kojoj je jedna atletičarka pala na sred staze, svega 400 metara pred kraj trke, ali je pokazala pravi sportski duh – nije odustala i trijumfovala je na neverovatan način.

Zapamtite ovu dvojicu! Džaka i Lila su napali Mitrovića na terenu kad je skinuo zastavu! (VIDEO)

Foto: Marko Todorovic

Nažalost, incidenti na kvalifikacionoj utakmici za EURO 2016 između fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije obeležili su godinu za nama. Kada je dron sa zastavom sa granicama takozvane Velike Albanije leteo iznad stadiona Partizana, naš fudbaler Stefan Mitrović je uspeo da je skine, u cilju da se meč nastavi.

Na tome se nažalost nije završilo. A moglo je možda, da fudbaleri Albanije Džaka i Lila nisu iz samo njima poznatih razloga, nasrnuli na našeg fudbalera.

HIT REAKCIJA: Kad su Delije zagrmele u Areni, Dženkinsova sestra nije mogla da veruje! (VIDEO)

Foto: Telegraf

Kada je Ela, sestra košarkaša Crvene zvezde Čarlsa Dženkinsa, uživo u “Kombank Areni” prisustvovala evroligaškom meču između crveno-belih i Galatasaraja, nije mogla da veruje kakvu atmosferu Delije prave. Šokirali su je pesma i bučno navijanje, o kojoj joj je Čarls ranije govorio.

Uđite u Ronaldovu garažu sa 20 preskupih automobila! (FOTO)

Foto: Profimedia/Press Association

Jedan od najboljih fudbalera današnjice ima skup hobi. Kristijano Ronaldo voli automobile, a njegov impozantni “vozni park” pogledalo je na hiljade čitalaca Telegraf Sporta.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.