Ovakve dresove nikada niste videli - avangarda ili čista glupost? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakve dresove nikada niste videli - avangarda ili čista glupost? (video)

Bukvalno ne znamo šta da mislimo...

U cilju da se privuče pozornost medija i novi navijači ide se iz u krajnosti u krajnost.

Jedan od originalnih načina jeste da napravite specifične dresove i prateću opremu – da li su dobri ili loši, svakako pažnja medija se usmerava na vas i imate odličan marketing potez.

Ovakvu formulu su iskoristili čelnici španskog fudbalskog trećeligaša po imenu Zamora.

Naime, oni su predstavili treću garnituru >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dresova svog tima i može se reći da nisu onakvi kakve viđamo na terenima..

Ova garnitura predstavlja cirkularni sistem ljudskog tela, a na mesto gde srce stoji je naravno grb samog kluba. Proizvodnju ponosno potpisuje italijanska Kappa.



Ovakav anatomski prikaz svakako je zanimljiv za videti, ali možemo misliti kako će biti protivnicima Zamore kada nastupaju protiv njih.

Svakako oprema koja će zadužiti svoje mesto u istoriji, da li po originalnosti, uspehu ili nečemu drugom ostaje da se vidi.

PIŠE: Stefan Matić

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.