Ovaj vikend ti može doneti mnogo uzbuđenja: OSVOJI NOVAC IZ FOTELJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 10:45

Ovaj vikend ti može doneti mnogo uzbuđenja: OSVOJI NOVAC IZ FOTELJE!

Dočekajte spremni ove duele!

Fanatici ili simpatizeri - nebitno je, svi vikend provodimo uz najvažniju sporednu stvar na svetu. Ako ne na tribinama, onda barem u udobnim foteljama svojih domova. A, kad smo već u foteljama, zašto se ne bismo posvetili još jednoj omiljenoj zanimaciji "prosečnih" ljubitelja fudbala - klađenju.

Ovog vikenda čekaju nas i te kako uzbudljivi mečevi, fokus će biti na Premijer ligi, koja nam donosi mnogo golova i iuzbuđenja, a to je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << idealna kombinacija za jedan kvalitetan tiket.

Pre nego što uključite TV, kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, pa "bacite pogled" na više nego široku ponudu na meridianbet.rs.

Ne, nema nikakve greške - SAMO JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman za korišćenje, a uz to ide i podsetnik da vas SAMO U MERIDIANU čeka najveći bonus na parove i do 2000%!

Vratimo se sada fudbalu.

ČELSI - MANČESTER JUNAJTED

Što bi se reklo: prvo, pa muško! Jedan od derbija engleskog fudbala će nam i ovog puta doneti veliku borbu, unapred pripremljenu taktiku, sjajne poteze i nadamo se - mnogo golova. Sigurni smo da će na "Stamford Bridžu" sve prštati, a to znači da je zabava zagarantovana! U to ime, bukmejkeri Meridiana donose vrhunske kvote - "plavci" su na 2.30, a ako tipujete na "đavole", čeka vas kvota 3.35.

Sami izaberite, ali imajte u vidu velike oscilacije Mančester juanjteda, kao i to da Čelsi sada predvodi vrhunski stručnjak Tomas Tuhel. Teško će Junajted do titule, ali Liga šampiona je i dalje u igri, a to nije mala stvar.

Poslednji susret završen je bez golova, ali od tada se mnogo toga promenilo. Čelsi ima Tuhela, a Junajted nezaustavljivog Bruna Fernandeša. Da li će i ovog puta biti inspirisan i naći put do protivničkog gola - ostaje da vidimo, ali nadamo se "kiši" golova na obe strane.

EVERTON - SAUTEMPTON 

Ostajemo u Engleskoj i dalje, jer nas tu čeka još jedan zanimljiv duel. Jasno je da je Everton favorit, a nakon iznenađujuće pobede nad Liverpulom Karlo Anćeloti je "kupio" gotovo sve navijače.

Međutim, poraz od Fulama samo jedno kolo ranije je i te kako veliko upozorenje, pa Everton nikako ne sme opustiti i podceniti svog narednog rivala. Rivala koji u poslednje vreme igra sa mnogo oscilacija - poraz, remi, poraz, pobeda, pa opet.

Kvota 2.25 na Everton je sasvim razumljiva, pa - okušajte svoju sreću.

REAL MADRID - REAL SOSIJEDAD

Real k'o Real, nekada "kraljevski klub" ponekad deluje i kao amaterski tim. Mnogi će reći da je to preoštra kritika, ali poraz od niželigaša Alkojana, koji još uvek nismo zaboravili, je dovoljan dokaz.

Ipak, i "takav" Real Madrid je i dalje u konkurenciji za titulu. Čini se da je Atletiko Madrid ove sezone pokupio brojne simpatije "neutralnih" ljubitelja fudbala, pa se neretko susrećemo sa komentarima i hvalospevima na račun Dijega Simeonea i njegove čete, ali tu je Zinedin Zidan koji može da im pomrsi konce. U prethodnom kolu "kraljevići" su prišli na svega tri boda zaostatka, a ovo je idelana prilika da dođu do još tri jako vredna boda.

Sosijedad svakako nije lak zalogaj, a vredno pomena je i statistika međusobnih duela. Poslednji meč, odigran pre nekoliko meseci, završen je bez golova, pre toga je Real slavio sa "samo" 2:1, a ne tako davno je i Sosijedad slavio i to na gostujućem terenu.

Jasno je da Zidana očekuje jako težak posao, ali kvota 1.95 nam jasno oslikava ko je favorit u ovom duelu.

I zato, spremni dočekajte ove duele, a "pripremu" odradite OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.