Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2021, 09:22

Otvorene sumnje iz Javora: Svi pobeđuju, igraju lepršavo, lako pobeđuju...

"Očito da jedan bod u ovoj ligi ništa ne znači"

Čudesni nizovi pozitivnih rezultata dobrog broja ekipa što se bore za opstanak u domaćoj Superligi i dalje izazivaju veliku pažnju javnosti. Mnogi su istakli sumnju u regularnost pojedinih utakmica, pa i sam Fudbalski savez Srbije koji je je za juče i danas obezbedio specijalne posmatrače na određenim stadionima, međutim neki od nizova i dalje ne prestaju.

Primetio je to i trener Javora Igor Bondžulić, čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je tim juče odigrao "samo" 1:1 protiv Proletera...

"Svakako da smo u utakmicu ušli sa pobedničkim ambicijama... Ali simptomatično je to da od ekipa koje se bore za opstanak samo mi možemo da odigramo nerešeno. Svi drugi pobeđuju, igraju lepršavo, lako dolaze do pobeda, nema nerešenih rezultata i zato se traži ovoliki broj bodova za opstanak".

Nastavio je potom Bondžulić u sličnom stilu...

"Volim kad rival dođe da se nadigrava sa nama, volim pravi fajt na terenu. Međutim nismo se nadali da će Proleter imati toliku snagu u odnosu na utakmice koje smo gledali prethodnih nedelja. Pokazali su da su dobar tim, da su organizovani. Žao mi je što nismo uspeli da pobedimo, još devet bodva je u igri, sve je otvoreno za nas. Moramo ići na pobede, očito da jedan bod u ovoj ligi ništa ne znači", zaključio je Bondžulić.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.