Otkriveno! Darmijan na čekanju, Juve sanja duplu madridsku premiju!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno! Darmijan na čekanju, Juve sanja "duplu" madridsku premiju!

Sve je dogovoreno, ali nema konkretne ponude, jer su se usijale veze sa Madridom!

Juventus i dalje nije povukao potez, iako je Junajted pristao.

Naime, Mateo Darmijan bi trebalo da stigne na pozajmicu sa pravom otkupa iz Junajteda. Bivši kapiten Torina bi zauzeo mesto Spinacole, koga Juve želi da pozajmi nekom od klubova Serije A kako bi igrao standardno tokom proleća.

Darmijan bi se borio sa Aleksom Sandrom, može da igra i desno, ali transfer je na čekanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Jutros mediji u Italiji prenose i zbog čega.

Naime, postoji mogućnost da iz Reala stigne Marselo. On je izgubio mesto u timu, u svakodnevnom je kontaktu sa Ronaldom, nezadovoljan je i navodno širi loše vibracije u ekipi.

Juventus razmišlja, mogli bi da se dogovore sa Realom, da otkup bude obavezan na kraju sezone.

I ne samo to, Isko je veoma zainteresovan da se preseli u Torino, mada će imati i ponudu Sitija. Juventus bi navodno prodao Dibalu, Bajernu ili čak Realu, doveo Andalužanina koji bi bio ogromno pojačanje za tim.

Paratići je uveren da je sa Remzijem napravljen ogroman posao, da on može da igra na Dibalinoj poziciji, iza dva napadača, da je upotrebljiviji na više mesta u timu, pa su "Bjankoneri" spremni da žrtvuju "La Hoju" koji je dolaskom Ronalda pao u drugi plan i igra mnogo slabije nego prethodne sezone.

U svakom slučaju, Darmijan je blizu, ali Junajted i dalje čeka konkretnu ponudu, jer Juventus osluškuje vesti iz Madrida.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.