Otkrivena tajna Juventusove salvete, Ikardi ili Ronaldo? Za Nejmara nema mesta, Mesi može!

Izvor: Sportske.net, 12.Feb.2019, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna "Juventusove salvete", Ikardi ili Ronaldo? Za Nejmara nema mesta, Mesi može!

Fabio Paratići otvoreno govorio o onome što se desilo i onome što će se dešavati u Juventusu...

Posle famozne salvete koju je Paratići zaboravio u rimskom restoranu pred meč sa Laciom, mnogi su mislili da je strategija Juventusa otkrivena.

"Tačno je, na njoj su pisala neka imena za koja smo zainteresovani, ali na drugim papirima su bile desetine igrača koje pratimo", rekao je transfer guru Juventusa.

Podsetimo osim Kjeze, Barele, De Lihta, Tonalija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sergeja kao zamene za Pjanića, tu se našlo ime mlađanog Zaniola koji blista u Romi i za koga je Juventus zainteresovan.

Ali, u stvarnosti Paratići koji je već potpisao ugovor sa Ramzijem iz Arsenala, želi De Lihta i Romera za odbranu, i Marsela, ako proda Aleksa Sandra.

Zaniolo je teška meta, a što se Džejmsa Rodrigeza tiče, problem je što na njegovom mestu Juventus ima Daglasa Koštu koga ne želi da proda, Bernadeskija, povređenog Kuadrada.

"Nema smisla govoriti o tome, mi smo tu najjači", kaže Marotin naslednik.

On je letos završio posao oko Ronalda, postojale su dve opcije, dovođenje Portugalca ili Ikardija što bi izazvalo takođe zemljotres, Paratići je to rekao i Anjeliju, predsednik se odlučio za Kristijana.

Paratići je takođe otkrio da je Pogba prošlost i da jedini igrač koji može da unapredi značajno Juventus jeste Mesi.

"Ne verujem da bi nam i Nejmar koristio", tvrdi direktor Juventusa koji je odbacio tvrdnje da će Dibala otići, a nema nikakve sumnje da će Alegri ostati trener.

"On je među najboljima na svetu", kaže Paratići.

Nasmejao se kada su uporedili Tonalija iz Breše sa Pirlom, a što se tiče bitke za senzaciju iz Mađarske, Šobošlaija, kaže da Juventus mora da nađe klub u kome bi ovaj fudbaler sticao iskustvo, da bi razmišljao o njegovoj kupovini.

I na kraju, Paratići koji je bio desna ruka Marote 15 godina rekao je da su neistine da njegov bivši šef nije bio za dolazak Ronalda, ali se distancirao jer je znao da će otići iz kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.