Otkrivena pozadina incidenta u Humskoj: Celo poluvreme mi je psovao decu cigansku

Izvor: B92, 12.Avg.2022, 09:29

Otkrivena pozadina incidenta u Humskoj: "Celo poluvreme mi je psovao decu cigansku"

Nenad Tomović, srpski fudbaler, objasnio je zašto je nasrnuo na fotografa posle meča sa Partizanom.

Tomović je bio akter remija AEK-a iz Larnake i Partizana u Humskoj, posle kojeg su crno-beli ispali iz Lige Evrope.

Nekadašnji defanzivac reprezentacije Srbije i Crvene zvezde je posle meča odgurnuo jednog fotografa, a zatim je objasnio i zašto je to uradio.

"Ne bih nikad tako odreagovao, ali mi je taj čovek celo drugo poluvreme psovao decu 'cigansku' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i vređao me konstantno. Da mi nije pominjao decu nikad ne bih reagovao. Morao sam da odreagujem jer mi je dirao porodicu. Igrao sam u Zvezdi, i ranije sam trpeo uvrede i ostajao imun, ali ne dam na decu", rekao je Tomović za "Sputnjik".

Tridesetčetvorogodišnji Tomović je ponikao na Banjici, a crveno-beli dres nosio je od 2006. do 2009. godine kada se otisnuo u Seriju A.

Sada će sa AEK-om igrati protiv Dnjepra-1 u plej-ofu za Ligu Evrope, dok će srpski tim odmeriti snage sa Hamrunom sa Malte u plej-ofu za Ligu konferencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomović otkrio zašto je nasrnuo na fotografa nakon meča sa Partizanom

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2022

U moru skandala koji su se u četvrtak uveče desilo na stadionu Partizana nije prošao neprimjećen onaj u čijem je središtu bio bivši fudbaler Crvene zvezde. Nenad Tomović sada fudbaler AEK-a iz Larnake se po završetku susreta zaletio ka jednom fotografiju i gurnuo ga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.