Osvajač Zlatne lopte već poznat? Kristijano ljut, za sve je kriv Van Dajk!

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvajač Zlatne lopte već poznat? Kristijano ljut, za sve je kriv Van Dajk!

Portugalac bi mogao da propusti ceremoniju Frans fudbala.

Ovogodišnja trka za Zlatnu loptu će biti veoma uzbudljiva, naravno u centru pažnje su Leo Mesi i Kristijano Ronaldo.

Obojica imaju po pet osvojenih nagrada što ih čini najtrofejnijima na svetu, no čini se da će primat ipak preuzeti Argentinac, ako je sudeći po španskim medijima.

Na svečanosti u ponedeljak biće proglašen najbolji fudbaler sveta u izboru Frans fudbala, a Francuzi sada navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << imaju problem da ubede Kristijana Ronalda da prisustvuje ceremoniji.

Portugalac već zna da nije osvojio nagradu što nije problem, ali jeste činjenica da bi vrlo lako mogao da bude i treći, ispod Virdžila van Dajka.

Umeo je Ronaldo i u prošlosti da pravi slične ispade koji ne dolikuju jednom profesionalnom fudbaleru, pre svega zbog nepoštovanja svojih kolega, ali u Frans fudbalu se nadaju da će njihovu ceremoniju ipak uveličati svojim prisustvom.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.