Ostin sredio Doku isključenje, Harden zasenio Lenarda VIDEO

Izvor: B92, 14.Nov.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostin "sredio" Doku isključenje, Harden zasenio Lenarda VIDEO

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers je isključen sa utakmice protiv Hjustona, uz svesrdnu pomoć njegovog sina Ostina.

Otac Rivers je u finišu četvrte deonice bio veoma besan, konstantno je prigovarao sudijama i skakao oko terena, dok je sve to sa strane posmatrao njegov sin.

Ostin je pokazivao sudijama da Doku dodele tehničku grešku, što su oni i učinili pošto Dok nije mogao da se smiri.

Roketsi su slavili rezultatom 102:93, uz fantastičnu partiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džejmsa Hardena, koji je ubacio 47 poena, uz 7 asistencija i 6 skokova, dok je još jedan monstruozni dabl-dabl učinak imao centar Klint Kapela sa 12 poena i čak 20 skokova.

Sin Rivers je na parketu proveo nešto manje od 34 minuta, ali je ubacio samo 7 poena uz 4 skoka.

Limitiranu minutažu je imao Rasel Vestbruk, (29:36), a za to vreme je upisao 17 poena, uz po 2 skoka i asistencije.

Na drugoj strani Kavaj Lenard nije nimalo bio na poštedi, odigrao je 41 minut, upisao je 26 poena uz 12 skokova i 7 asistencija, ali je njegov ritam pratio samo Lu Vilijams sa 20 poena 7 skokova i 4 asistencije, dok je Džamajkl Grin imao po 14 poena i skokova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.