Ostavka Tomaševića na funkciju generalnog sekretara KSS

Izvor: RTS, 20.Nov.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavka Tomaševića na funkciju generalnog sekretara KSS

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević podneo je ostavku, dva i po meseca pre isteka mandata. Tomaševiću mandat ističe u februaru naredne godine ali nije želeo da odradi mandat do kraja, a ni Savez da mu ponudi novu saradnju.
Tomaševiću mandat ističe u februaru naredne godine, ali ga je on skratio a Savez mu do sada nije ponudio produžetak saradnje.

"Podnosim ostavku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << generalnog sekretara Košarkaškog saveza Srbije iz ličnih razloga. Ostajem na raspolaganju KSS-u kao v.d. generalnog sekretara do izbora novog", stoji u pisanoj ostavci Tomaševića. 
Tomašević je na funkciju generalnog sekretara došao 2015. godine kada ga je na tu funkciju postavio tadašnji predsednik KSS Dragan Đilas.
Na tu funkciju je došao šest godina nakon što je u dresu PAOK-a okončao karijeru, koju je počeo u dresu Crvene zvezde, zatim je prešao u Partizan, da bi ga zatim put dalje vodio u Budućnost, Taukeramiku, Pamesu, Panatinaikos, da bi zatim otišao u redove crno-belih iz Soluna, za koje je igrao 2008. i 2009. godine, nakon čega je usledio i završetak karijere.
Nakon završetka košarkaške karijere uplovio je u funkcionerske vode, a kao generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije nedavno je konkurisao i za mesto predsednika Fiba Evropa, ali je izgubio na izborima, pa je prvi čovek ove organizacije ostao Tugraj Demirel.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dejan Tomašević podneo ostavku?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2019

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dejan Tomašević podneo je danas ostavku, dva i po meseca pre isteka mandata...Kako je preneo portal "Direktno" Tomašević nije želeo da odradi mandat do kraja, a ni Savez da mu ponudi novu saradnju...Tomašević je na funkciju generalnog sekretara...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.