Ospinin otac: David je dobro, biće još dve nedelje u bolnici

Izvor: RTS, 18.Mar.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ospinin otac: David je dobro, biće još dve nedelje u bolnici

Golman Napolija David Ospina i dalje je na intenzivnoj nezi posle udarca u glavu koji je zadobio na meču sa Udinezeom, ali njegov oporavak teče dobro i trebalo bi da pauzira najmanje dve nedelje.
Ospina, koji je na pozajmici u Napulju iz Arsenala, krajem prvog poluvremena dobio je snažan udarac u glavu nakon čega je kolabirao i odmah je prevezen u bolnicu.

Skeniranje je pokazalo da Ospina nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izgubio svest posle sudara da igračem Udineza Ignaciom Puzetom.
"Još nisam imao priliku da razgovaram sa sinom jer je još uvek na intenzivnoj nezi. Znam da je dobro, a moja žena je s njim. Iz reprezentacije su razgovarali sa doktorom, kako bi bolje razumeo šta se dogodillo i rekao je da će za dve nedelje izaći iz bolnice", izjavio je Ernan Ospina, otac Davida Ospine, a prenose italijanski mediji.
On je rekao da je njegov sin srećan što je došao iz Arsenala na pozajmicu u Napoli.
"Srećan je u Napoliju i želi da ostane ovde. Čekamo da odigra još utakmica kako bi Napoli mogao da ga kupi od Arsenala", rekao je Ernan.
Kolumbijski čuvar mreže trebalo bi da se vrati na gol Napolija do prvog meča protiv Arsenala u četvrtfinalu Lige Evrope 11. aprila.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ospina za dve nedelje izlazi iz bolnice

Izvor: B92, 18.Mar.2019

Golman Napolija David Ospina i dalje je na intenzivnoj nezi posle udarca u glavu koji je zadobio na meču sa Udinezeom...Njegov oporavak teče dobro i trebalo bi da pauzira najmanje dve nedelje...Ospina, koji je na pozajmici u Napulju iz Arsenala, krajem prvog poluvremena meca dobio je snažan udarac...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.