Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2020, 13:39

Osimen stiže na pregovore u Napoli, De Laurentis broji 100.000.000 evra

Lil prodaje napadača, ali i štopera

Dve sjajne sezone Viktora Osimena po svemu sudeći će doći na naplatu. Izvanredni Nigerijac je nemilosrdno tresao mreže u Belgiji i Francuskoj, a status fudbalera koji maltene sam rešava utakmice u ne baš zvezdama obasutim timovima kakvi su Šarlroa i Lil mogao bi da mu donese transfer iz snova. Prema tvrdnjama italijanskih medija, 21-godišnji špic je na korak do selidbe u Napoili.

Pronela se informacija kako će Osimen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koliko dana u pratnji agenta doputvati u grad podno Vezuva i pregovorima na licu mesta pokušati da dobije što bolje uslove od budućeg poslodavca. Još pre mesec dana prvi put se pomenulo da ga Đenaro Gatuzo želi u ekipi, u međuvremenu su se vukli određeni potezi, a sad se otišlo korak dalje.

Očekuje se da Osimen i njegov menadžer narednih nekoliko dana ostanu u Napulju, kako bi im Aurelio de Laurentis detaljno predstavio planove za sledeću sezonu i ulogu mladog napadača u ekipi. Pojedini novinari uveravaju da Lil forsira igrača da potpiše – što je s jedne strane razumljivo, pošto je veliki novac u igri – a da sam Osimen nije „zagrejan“ za ideju da nosi dres Napolija. Opet, ako nije – zašto bi uopšte kretao na put. Bilo kako, Viktor bi trebalo da zameni Arkadijuša Milika, za koga postoji interesovanje Juventusa, Milana, Rome i čini se izvesnim da će Poljak napustiti tabor osvajača Kupa Italije.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Što se tiče cene, Lil je zacepio obeštećenje od oko 70.000.000 evra, a što je najinteresantnije, Napoli je spreman to da plati. Štaviše, da doda još keša kako bi od istog kluba otkupio još jednog igrača. U pitanju je štoper Gabrijel, procenjen da vredi 30.000.000 evra, pa bi tako Francuzi za dvojicu igrača u cugu zaradili okruglo 100.000.000 evra. Osimen bi zamenio Milika u špicu, a Gabrijelkoji je do prekida sezone u Ligi 1 skupio 24 utakmice – predstavljao alternativu u slučaju odlaska Kalida Kulibalija.

Inače, Viktor Osimen je ubedljivo najbolji igrač i strelac Lila. Prošle sezone dao je 20 golova za belgijski Šarlroa, potom ga je kupio Lila, a Nigerijac dokazao vrednost i na stadionu „Pjer Moro“, pošto je do prekida sezone bio precizan 18 puta, uz šest asistencija.

Najavljeno je da bi Lil, u slučaju da proda Osimena, zamenu mogao da dovede iz Beograda. Čelnici su označili Partizanovog napadača Umara Sadika kao idelanu zamenu. Imaće novca da ga plate, samo je pitanje da li će želeti da udovolje zahtevima crno-belih, pošto u Humskoj traže 15.000.000 za fudbalera koji je oživeo karijeru po dolasku iz Rome.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Osimen na pregovorima u Napulju, De Laurentis broji 100.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2020

Lil prodaje napadača, ali i štopera..Dve sjajne sezone Viktora Osimena po svemu sudeći će doći na naplatu. Izvanredni Nigerijac je nemilosrdno tresao mreže u Belgiji i Francuskoj, a status fudbalera koji maltene sam rešava utakmice u ne baš zvezdama obasutim timovima kakvi su Šarlroa i Lil mogao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.