Orlovi tvrde - remi protiv Mađarske najrealniji, bilo je i dobih strana?

Izvor: Sportske.net, 16.Nov.2020, 01:17

"Orlovi" tvrde - remi protiv Mađarske najrealniji, bilo je i dobih strana?

Reprezentacija Srbije će u poslednjem kolu Lige nacija dočekati Rusiju u sredu na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

Srpski fudbaler Luka Jović rekao je da misli da je večerašnji nerešen rezultat sa Mađarskom najrealniji i da se nada pobedi reprezentacije protiv Rusije, kao i da ekipa mora da "nastavi dalje" posle poraza od Škotske.

"Mislim da je nerešen ishod najrealniji. Imali smo šansi pred kraj utakmice koje nismo iskoristili. Krivo nam je zbog poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Škotske, ali moramo da nastavimo dalje. Nismo izgubili ovu utakmicu, nismo ni pobedili, a nadam se da ćemo pobediti u sledećoj utakmici protiv Rusije", rekao je Jović za Sportklub posle utakmice sa Mađarskom.

Srbija je tri dana posle poraza od Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo igrala 1:1 sa Mađarskom u Budimpešti i blizu je ispadanja u Ligu C.

Potrebna joj je pobeda u poslednjem kolu nad Rusijom, ali i poraz Turske od Mađarske kako bi opstala u Ligi B.

Utakmicu sa Mađarskom analizirao je i Dušan Tadić.

"Bilo je i dobrih i loših stvari, treba da vidimo i izvučemo pouke. Imali smo neke prilike da pobedimo. Treba da analiziramo i vidimo gde možemo da napredujemo", kazao je Tadić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jović: Najrealniji rezultat, nadam se pobedi protiv Rusije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2020

Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović izjavio je da je remi protiv Mađarske u Budimpešti (1:1) najrealniji rezultat..."Očekivali smo ovakvu utakmicu, svakako nije lako igrati posle onako teškog poraza u jako bitnom meču protiv Škotske. Dali smo sve od sebe, pokazali smo karakter. Mislim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.