Orlovi se vratili u gnezdo, ne skidaju osmeh sa lica! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2018, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" se vratili u gnezdo, ne skidaju osmeh sa lica! (foto)

Reprezentativci Srbije odradili su prvi trening nakon jučerašnje utakmice i trijumfa nad Kostarikom u Samari.

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je u nedelju prvu utakmicu na Mundijalu u Rusiji i upisala prva tri boda.

Majstorija Aleksandra Kolarova napravila je prevagu u duelu sa Kostarikancima pa su se "Orlovi" vratili u svoju bazu u Svetlogorsku puni samopouzdanja.

O tome svedoče i fotografije koje su zabeležene na današnjem treningu, na kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se vidi da reprezentativci Srbije ne skidaju osmehe sa lica.

Igrači koji su juče upisali nastup u duelu sa Kostarikom radili su trening oporavka, a od sutra će raditi punom parom u pripremi meča sa Švajcarskom.

U prilogu su fotografije iz trening baze "Orlova", uz podsećanje da je duel Srbija - Švajcarska zakazan za petak, 22. jun od 20 časova.

Foto: Epa/Martin Divisek





Foto: Epa/Armando Babani





Foto: Epa/Armando Babani





Foto: Epa/Armando Babani





Foto: Epa/Armando Babani

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.