Orlovi sa Italijom za polufinale

Izvor: RTS, 13.Sep.2017, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" sa Italijom za polufinale

Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Italije u borbi za polufinale na Evropskom prvenstvu. Četvrtfinalni duel u Istanbulu počinje u 20.30, a možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu.
Pred izabranicima selektora Aleksandra Đorđevića je izuzetno teška i neizvesna >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmica sa rivalom koji je, posle Španije, ekipa sa najmanje primljenih poena po utakmici u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva, dok je Srbija po tom kriterijumu na četvrtom mestu.

Srbija je u dosadašnjem delu turnira izgubila samo jedan meč, protiv Rusije, i u dobrom raspoloženju očekuje borbu za plasman među četiri najbolje ekipe na turniru.
U borbi za polufinale odlučivaće nijanse i bolja koncentracija suparnika. Utakmica Srbije i Italije počinje u 20.30, a možete je pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a i putem lajv striminga na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras okršaj košarkaša Srbije i Italije na EP: Tradicija na strani "orlova"

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2017

Košarkaše Srbije večeras od 20.30 u "Sinan Erden areni" u Istanbulu u četvrtfinalnom duelu protiv Italije očekuje najbitniji ispit u dosadašnjem toku Evropskog prvenstva. Ulog je plasman u polufinale i još dva meča, gdje bi u slučaju samo jedne pobjede "orlovi" osvojili medalju koju na EP čekaju...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Dan 'D' - Borba za medalje ili pakovanje kofera! (20.30) (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017

Poslednja četvrtfinalna utakmica na tekućem Evropskom prvenstvu u košarci ujedno će biti i najvažnija za našu naciju...Sportski uspesi su nas kroz istoriju po pravilu činili složnima i uticali na to da čitava nacija diše kao jedno, pa bi tako moglo da bude i ovoga puta ukoliko košarkaška...

Nastavak na Sportske.net...

(KURIR TV) SRBIJA U POLUFINALU EVROBASKETA: Orlovi savladali Italiju, za finale protiv Rusije, Bogdanović brojao do 22

Izvor: Kurir, 13.Sep.2017

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evrobasketa! 

Nastavak na Kurir...

Košarka: Srbija - Italija

Izvor: RTS, 13.Sep.2017

. Samo za gledaoce iz Srbije. Košarkaška reprezentacija Srbije igra protiv Italije u borbi za polufinale na Evropskom prvenstvu.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.