Orlovi kod Žoca, po šampionski pelcer

Izvor: Mondo, 28.Avg.2017, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" kod Žoca, po šampionski pelcer

Najveći trener Evrope, koji je SR Jugoslaviju pre 20 godina predvodio do evropskog trona, dočekao je večeras u Beogradu aktuelne reprezentativce na svečanom koktelu.

Foto: MONDO

Veče pre poslednjeg dana rada u Beogradu, košarkaška reprezentacija Srbije provela je na svečanosti u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije (KSS).

U poslovnom klubu "Privrednik", izabranici Aleksandra Đorđevića obeležili su zajedno sa domaćinima, gostima i predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << medija dva velika jubileja - 40 godina od osvajanja Evropskog prvenstva u Liježu 1977. i 20 godina od osvajanja Evropskog prvenstva u Barseloni 1997.

Željko Obradović, selektor selekcije koja je ispisala istoriju u Barsi, bio je jedan od domaćina i lično je pozdravio ponaosob svakog od reprezentativaca, koji su timski došli na koktel.

Pogledajte.

Zeljko Obradovic i reprezentativci Srbije na proslavi jubileja - titula prvaka Evrope '77 i '97

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Aug 28, 2017 at 11:34am PDT

Kosarkasi Srbije na dogadjaju KSS povodom osvajanja titula prvaka Evrope '77 i '97 #nedovic #bogdanovic #micic #kalinic #orlovi

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Aug 28, 2017 at 11:39am PDT

Predsednik KSS i sampion Evrope '95 i '97 sa SRJ Predrag Danilovic

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Aug 28, 2017 at 11:58am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.