Orlovi iznenađuju, Milivojević dobija sjajnog saigrača!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" iznenađuju, Milivojević dobija sjajnog saigrača!

Palas bez pobede u novoj godini.

Ostalo je tek nešto više od nedelju dana do kraja januarskog prelaznog roka.

Već smo pisali da Anćeloti "merka" Janika Karaska, ali po pisanju novinara Skaj Sporta Solhekola, Belgijanac ima skoro gotov dogovor sa Kristal Palasom.

Nekadašnji igrač Monaka i Atletiko Madrida već pune dve godine igra u Kini za Dalian Jifang, ali je u par navrata izrazio želju za povratkom na Stari kontinent.

Tim sa "Selhurst parka" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je spreman da plati šestomesečnu pozajmicu uz plaćanje dela plate Belgijanca koja iznosi neverovatnih 200 hiljada evra nedeljno.

"Orlovi" nisu slavili još od utakmice sa Vest Hemom 26. decembra, u međuvremenu su odigrali još pet utakmica u PL bez pobede, dok ih je Derbi izbacio iz FA kupa.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.