Orlići na popravnom, Živković govorio o atmosferi posle poraza od Austrije

Izvor: B92, 20.Jun.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlići" na popravnom, Živković govorio o atmosferi posle poraza od Austrije

Mlada reprezentacija Srbije će od 21.00 igrati meč drugog kola Grupe B Evropskog prvenstva koje se održava u Italiji i San Marinu.

Izabranici selektora Gorana Đorovića će se, posle startnog poraza u duelu sa Austrijom, sastati sa nacionalnim timom Nemačke, u Trstu.

“Orlići” su podbacili u prvoj utakmici i poraženi su sa 2:0, ali je utisak da bi neuspeh mogao da bude i veći da na golu nije stajao snajno raspoloženi Boris Radunović.

On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je posle tog meča rekao da je ekipa imala “računicu” i da je već upisala tri boda protiv Austrije.

Đorović je istakao da, uprkos porazu, nema razloga da se nešto radikalno menja.

“Ovi igrači su nam u prošlosti dali mnogo toga i ne treba da posle jednog poraza sve to zaboravimo. Nije ni njima lako pao ovaj poraz, ali moraju da se podignu. To je sve sport, postoje pobede i potoje porazi", rekao je Đorović.

Kapiten Andrija Živković je istakao da fudbaleri posle meča sa Austrijom nisu mogli ni da razgovaraju.

“Bolje je bilo pustiti da prenoći. Posle smo razgovarali, dogovorili se da ne smemo da ulazimo u meč kao protiv Austrije. Moramo jače, agresivnije, pametnije. Dobili smo jedan veliki šamar i uveren sam da smo se trgli, dobro razmislili o svemu. Bićemo pametniji sada, jer imamo mi šta da pokažemo", rekao je Živković.

U drugom meču u grupi sastaju se Austrija i Danska, od 18.30.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Težak poraz Srbije, Nemci brojali do šest, zar se ovako igra Evropsko prvenstvo?!

Izvor: B92, 20.Jun.2019

Mlada reprezentacija Srbije izgubila je i drugu utakmicu na Evropskom prvenstvu, a posle Austrije od nje je bila bolja Nemačka – 1:6 (0:3)...Nakon meča u Trstu, "orlići" su na začelju grupe B sa skorom 1:8 i bez osvojenog boda...U poslednjem kolu Srbija igra sa Danskom u nedelju od 21 sat, takođe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.