Opstanak važniji i od džakova s 35.000.000 evra iz Kine - Sigurdson ostaje!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opstanak važniji i od džakova s 35.000.000 evra iz Kine - Sigurdson ostaje!

Čangčun se ozbiljno nameračio na najboljeg igrača Svonsija

Varate se ako ste mislili da se jučerašnjim zavtvaranjem tržišta u Evropi završavaju priče sa pijace. Na Starom kontinentu sada jeste pauza do leta, ali prebogati kineski klubovi imaju vremena do 28. februara da kompletiraju svoje timove.

Zato je Čangčun ponovo u centru pažnje britanskih medija. Tačnije, velških. Samo dan pošto je kompletiran transfer Odiona Igala iz Votforda za približno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 24.000.000 evra, Čangčun se okomio i na Gilfija Sigurdsona. Ali, Svonsi je i danas kategorički odbio „masne“ kineske milione i to čak 35.000.000, javlja Vels Onlajn.

Svonsi ovo nije prvi put da se nalazi u sličnoj situaciji, pošto je na adresu Labudova došlo već nekoliko ponuda za najboljeg igrača u timu. Što iz Kine, što iz Premijer lige. Ali, na Libertiju su procenili da je Sigurdson jedini igrač koji nije na prodaju ove zime, ni po koju cenu.

Logično, pošto Sigurdson deli prvo mesto najboljih strelaca ekipe sa Fernandom Ljorenteom (obojica imaju po osam golova prim. aut.), s tim što je reprezentativac Islanda i prvi asistent Labudova sa sedam podeljenih završnih dodavanja.

Svonsi je trenutno na poziciji iznad zone ispadanja, sa dva boda više od najbližeg pratioca, Kristal Palasa.

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.