Baklje i pesma u Podgorici, ali i tuča (FOTO/VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Okt.2018, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baklje i pesma u Podgorici, ali i tuča (FOTO/VIDEO)

Jake policijske snage bile su na ulicama glavnog grada Crne Gore. Zatvoreni kafići u centru Podgorice. Grupa crnogorskih navijača napravila vrelu atmosferu. Crnogorci se međusobno pobili

Nekoliko sati uoči početka utakmice između Crne Gore i Srbije, koja se od 20.45 igra na stadionu "pod Goricom" u okviru 3. kola Lige C Lige nacija, u glavnom gradu susedne države je "opsadno stanje".

Reporter MONDA, koji se nalazi na licu mesta, javlja da je policija blokirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Podgoricu i da je praktično nemoguće da dođe do bliskog kontakta navijačkih grupa.

Stanje u glavnom gradu Crne Gore je mirno (nekoliko sati pred početak utakmice). Ali, kako se bliži početak meča atmosfera se "zagreva".

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE REPORTERA MONDA

U jednom od restorana (ne u neposrednoj blizini stadiona), okupila se grupa crnogorskih navijača koja je navijala.

SNIMAK TUČE!

Izvor: MONDO/Danilo Jauković

POGLEDAJTE SNIMKE

Izvor: MONDO

U centru Podgorice svi kafići su zatvoreni, dok osoblje lokala sklanja stolice i stolove iz bašti. li, u jednom kod Sat kule, bilo je veselo među crnogorskim navijačima.

DEO CRNOGORSKIH NAVIJAČA SE PRIPREMA ZA MEČ

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

KRENULI SU ORGANIZOVANO KA STADIONU

Izvor: MONDO

Crna Gora - Srbija: "Bez politike, navijači obećali"

Izvor: MONDO

Srbija i Crna Gora do sada nisu imali prilika da se sastanu na fudbalskom terenu, pa večerašnji duel ima epitet istorijski. Posle dva odigrana kola obe reprezentacije imaju po četiri osvojena boda.

View this post on Instagram

Stadion pod Goricom je rasprodat i sve je spremno za spektakl! "Sokolovi" ili "orlovi"? Saznaćemo sutra kada se Srbija i Crna Gora prvu put sastanu u fudbalu! #liganacija #orlovi #sokolovi #srbija #crnagora #fudbal #sport #sports #mondosport

A post shared by MONDO Sport (@mondorssport) on Oct 10, 2018 at 12:13pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.