Opljačkan čuveni napadač – ušli su naoružani dok smo bili u kući

Izvor: B92, 24.Okt.2020, 21:34

Opljačkan čuveni napadač – "ušli su naoružani dok smo bili u kući"

Bivši italijanski reprezentativac i osvajač "Zlatne kopačke" Evrope Luka Toni doživeo je veliku neprijatnost u tekućoj sedmici.

On je odlučio da javnosti ispriča kako su naoružani lopovi upali u njegov dom i pokušali da ga opljačkaju.

Drami je doprinelo to što je u momentu upada u kuću Toni bio prisutan sa porodicom.

"Istina je da je u četvrtak uveče došlo do incidenta. Trojica naoružanih muškaraca su ušli u naš tom dok sam tu bio s porodicom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Imali su maske na licima i ukrali su sve što su mogli da ponesu. Ovo je baš trauma za mene, a posebno za moju decu, ali najvažnije je da smo dobro", rekao je Toni i dodao:

"Policija je stigla jer je neko od komšija video šta se događa. Ipak, oni su uspeli da pobegnu, a na kamerama se ne vidi mnogo toga. Sada samo tražim privatnost za sebe i svoju porodicu", zaključio je Toni.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.