Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 21:46

Opet krenula priča o Uefaloni: Ako ovo nije faul u napadu... (VIDEO)

Gol za Barsu protiv Napolija izazvaće polemike

Korner je izveo Ivan Rakitić, lopta dugo letela, pred petercem je skočio Klemen Lengle i sproveo je u mrežu za prednost Barselone u revanšu sa Napolijem već posle deset minuta revanša osmine finala Lige šampiona.

Sve bi bilo u redu da francuski štoper pre nego što je igrao loptom nije koristio ruke kako bi odgurnuo Dijega Demea. Klasičan faul u napadu, ali niti je to prometio sudija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džunajt Čakir, niti su mu kolege iz VAR sobe signalizirale da je Klemen korisito ruke kako bi sebi osigurao prednost u skoku.

Kako ti obično biva posle ovakvih ili sličnih situacija, društvene mreže su se usijale, a protivnici katalonskog tima, ne nužno navijači Napolija, komentarisali kako je na delu „Uefalona“, koristeći kovanicu u nameri da objasne kako klub sa Nou Kampa uživa protekciju UEFA.

Naši treneri bi rekli „velikom ovakva sudijska pomoć nije potrebna“....

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.